Ostali sportovi

Tri zenička stonotenisera iz Stk Mladost na takmičenju „Top osam“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tri zenička stonotenisera iz Stk Mladost na takmičenju „Top osam“ – Ove subote u Tuzli se održava takmičenje „Top osam“ najboljih stonotenisera BiH. Organizator je Stonoteniski Savez Bosne i Hercegovine, a domaćin Stonoteniski klub Kreka iz Tuzle.

Takmiči se u grupama A i B za seniore i seniorke.

Pravo nastupa u grupi „A“ imaju četiri seniora i četiri seniorke sa rang liste i četiri prvoplasirana seniora i četiri prvoplasirane seniorke sa održanih kvalifikacija.

U grupi „B“ pravo nastupa imaju seniori i seniorke koji su se plasirali od 5. do 12. mjesta sa održanih kvalifikacijama za Top osam.

Stonoteniski klub Mladost iz Zenice na ovom takmičenju će predstavljati Edin Konjić i Kenan Zahirović u grupi A, te Adin Šečibović u grupi B.

-I TOP-8 Grupa «A» je turnir 8 najboljih SENIORA I SENIORKI u BiH i oni na turniru igraju svako sa svakim. Igrač ili igračica koji osvoji najviše bodova pobjednik je I TOP-8 Grupa «A». Ø

Seniori i seniorke na I TOP -8 Grupa „B“igraju svako sa svakim za plasman od 9-16 mjesta

Svi mečevi igraju se u 3 dobivena seta-, stoji u Propozicijama organizatora.

Organizator je dužan obezbjediti 2 pehara, 2 zlatne, 2 srebrene i 2 bronzane (seniori/seniorke), a diplome za prva tri mjesta u grupama „A“obezbjeđuje STS BiH.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno