Ostali sportovi

Tri prva mjesta i jedno drugo za atletičare AK Zenica na krosu u Brčkom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tri prva mjesta i jedno drugo za atletičare AK Zenica na krosu u Brčkom – Dana, 17.11. 2019. godine u Brčkom je održano atletsko takmičenje pod nazivom “Prvi Kros Brčko 2019”. Ekipa Atletskog kluba (AK) “Zenica”, koju je predvodio trener Aziz Kevelj nastupila je sa četvoro takmičara/takmičarki, koji su bili superiorni na ovom takmičenju, saopštili su nam iz AK Zenica.

Naime, ubjedljive pobjede ostvarili su: Adis  Hodžić u trci Juniora na 3.000 metara, Zerina Sivac u trci djevojčica na 1.000 metara i desetogodišnja Ilhana Šehić u trci cicibanki na 300 metara. Drugoplasirana je bila Amila Šehić u trci mlađih Juniorki na 3.000 metara.

Na ovom takmičenju nastupili su takmičari iz osam klubova, a trener Kevelj je dodjeljivao nagrade najboljim u trci Juniora na 3.000 metara, u kojoj je pobjedio njegov takmičar, Adis Hodžić.

-Ovim takmičenjem atletska sezona na otvorenom za 2019. godinu  za atletičare Atletskog kluba “Zenica” je okončana, prema riječima trenera Kevelja,  čak i iznad očekivanog. Za Adisa Hodžića, svi treneri na takmičenju su kazali da je istrčao najkvalitetniju trku od svih kategorija i učesnika takmičenja -, kazao nam je Aziz Kevelj.

E.Imamović

Foto A.Kevelj



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno