Zabava

Tri nova filma od 26. aprila u programu Multiplex Ekran Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tri nova filma od 26. aprila u programu Multiplex Ekran Zenica – Od četvrtka 26. aprila u Multiplexu Ekran ne propustite marvelovo neviđeno filmsko putovanje “OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (3D)”, horor triler koji će vas ostaviti bez daha “IGRA ISTINE” i animiranu avanturu za najmlađe “CVRLE NIKAD NE LETIŠ SAM (3D)”

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (3D) (AVENGERS: INFINITY WAR)

Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.


Termini prikazivanja svaki dan od: 17:30 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 14:30, 17:30 i 20:30 sati

 Trailer filma “Osvetnici: Rat beskonačnosti (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=m80v-VMRbXc

 

IGRA ISTINE (TRUTH OR DARE)

Iz Blumhouse Productions (Srećan Dan smrti, Podijeljen, Bježi!) stiže nam novi napeti i zastrašujući triler. Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na posljednjem proljetnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:00 sati

 Trailer filma “Igra istine” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=BjRNY3u3bUw

 CVRLE NIKAD NE LETIŠ SAM (3D)

Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti cijelu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vrijeme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proljeće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći prijatelji.

Termini prikazivanja subotom i nedjeljom od: 12:00 i 14:00 sati

 Trailer filma “Cvrle nikad ne letiš sam (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=oOqqSLxi0XE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno