Zabava

Emir & Frozen Camels oduševljeni odazivom publike na turneji

Emir & Frozen Camels oduševljeni odazivom publike na turneji – Grupa Emir & Frozen Camels (EFC) je održala prva tri koncerta na turneji, koja će obuhvatiti cijeli region bivše Jugoslavije. Turneja je počela koncertima u klubu Palma u Tuzli, klubu Marshall u Srebreniku i pivnici Gatto u Zenici, gdje su “Smrznute kamile” nakon žestoke svirke pred mnogobrojnom publikom bile nagrađene gromoglasnim ovacijama.

Prema riječima organizatora i vlasnika kluba Marshall, u kojem su do sada svirale mnoge regionalne rock zvijezde, Emir i njegov bend su oborili rekord posjećenosti ovoga kluba.

Svoje oduševljenje odazivom i reakcijom publike nije krio ni sam lider benda Emir Bukovica: ”Koncerti, kao što su ovi iza nas su pravi punjači baterija za mene i moj bend, jer nema ništa ljepše od svirke pred prepunim klubom i interakcije sa ljudima koji uglas pjevaju s bendom sve pjesme. Razmjena energije izmedju publike i nas je bila zaista nevjerovatna.”

U nastavku svoje regionane turneje bend EFC će uskoro objaviti datume koncerata u Splitu, Sarajevu, Mostaru, Bihaću, Beogradu i drugim mjestima.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem