Košarka

Tri kadetkinje KŽK Čelik na kontrolnom treningu mladih Zmajica u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle nedjelje od 12 sati u Mostaru su obavljeni kontrolni treninzi za igračice koje su kandidatkinje za omladinske selekcije U-14, U-16 i U-18 Bosne i Hercegovine.

Na ove kontrolne treninge pozvane su i tri igračice iz KŽK Čelik Zenica, kadetkinje za U-16 reprezentaciju BiH. To su Lana Mulaosmanović, Ajna Zukić i Ema Mačkić.

Stručni štabovi i koordinatori prezadovoljni su viđenim, ogromnim potencijalom koji najavljuje blistavu budućnost naše ženske košarke, saopšteno je iz KS BiH.

Tehnički organizator bio je ŽKK „Zrinjski 2010“ iz Mostara.

U prošlu nedjelju, 27.2.2022.godine i u zeničkoj Areni „Husejin Smajlović“, takođe, održan je kontrolni trening potencijalih U-18 reprezentativki Bosne i Hercegovine, među kojima je bilo šest igračica iz KŽK Čelik i to Adna Omerdić, Dalila Bilić, Emana Pašalić, Sajra Huskanović, Anida Čaušević i Amila Kozica.

O tome smo objavili na linku: https://www.zenicablog.com/sest-kosarkasica-kzk-celik-pozvane-u-arenu-na-kontrolni-trening-potencijalih-u-18-reprezentativki/ .

E.Imamović

Foto sa Bhbasket.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno