Nogomet

Trener NK Čelik: Klub će se možda žaliti na oduzimanje bodova, želimo pobjedu u Tuzli

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zeničani su pred ovu utakmicu saznali i kaznu za neodigranu utakmicu 15. kola na Grbavici protiv Željezničara, koja je za sarajevski klub registrovana službenim rezultatom 3:0, dok je Čeliku oduzeto i tri boda. Zeničani sada, umjesto 19, imaju 16 bodova.

“Može nam biti žao zbog oduzetih bodova, vjerujem da će se klub i žaliti na odluku, ali o tome tek kasnije možemo razmišljati. Ostaje nam da što bolje odigramo preostala tri kola, ali prije svega da odradimo ovo gostovanje kod Tuzle. Naš je cilj da pobijedimo i tako ćemo se postaviti”, najavljuje trener Čelika Slaviša Božičić, koji dodaje kako putuju u kompletnom sastavu.

Međutim, mladi reprezentativac Vedran Vrhovac neće početi utakmicu jer je u pauzi bio s U21 reprezentacijom u Velsu, dok su zbog povreda za nastup su upitni Filipito Carlos te Ante Blažević.

“Vrhovac neće početi, ali bit će na klupi pa možda ipak uđe u igru. Carlos i Blažević također idu s nama pa ćemo odlučiti neposredno pred utakmicu da li će neko od njih dvojice moći početi. Novost je da se u početnu postavu vraća Haris Dilaver, koji će predvoditi naš napad”, najavljuje Božičić za klix.ba

Susret u Tuzli igra se u subotu od 13 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno