Nogomet

Elvir Baljić uoči Čelika: Imamo dosta povrijeđenih igrača, ali možemo do tri boda

Trener tuzlanskog tima Konferenciju za Elvir Baljić rekao je da njegov tim ima dosta problema, jer zbog povreda neće nastupiti Vojo Ubiparip, Nemanja Zlatković, Said Husejinović, Borislav Terzić i Nevres Fejzić.

Ekipa iz Simin Hana u pauzi je odigrala prijateljsku utakmicu s Osijekom (2:8), a tim povodom Baljić je rekao da su “u ovom trenutku Osiječani prejaki za njegovu ekipu”.

“Dobro smo radili tokom pauze, spremni smo za sutrašnju utakmicu iako imamo dosta povrijeđenih igrača. Međutim, imamo u rosteru kvalitetne rezerve, tako da se nadam da ćemo Čeliku suprostaviti ekipu koja je sposobna osvojiti tri boda”, kazao je Baljić

U sastav se vraća kapiten Samir Efendić koji je naglasio da njegov tim čeka teška utakmica s “ranjenim” protivnikom.

“Čelik je kvalitetna ekipa i do pobjede možemo doći samo ako maksimalno ozbiljno priđemo tom susretu. Svi smo svjesni šta donosi sutrašnja utakmica, tako da vjerujem da ćemo posao obaviti kako treba i osvojiti nova tri boda”, zaključio je Efendić.

Utakmica Tuzla City – Čelik igra se sutra na stadionu Tušanj u Tuzli u subotu od 13 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem