Rekreacija

Treći Memorijalni turnir “Harun Mujkić 2016”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 24. i 25. septembra 2016. godine održaće se 3 po redu Memorijalni turnir „Harun Mujkić 2016“ u čast na tragično preminulog dječaka Haruna Mujkića, igrača škole fudbala „Tempo sport“ Zenica. Turnir je u organizaciji „Tempo sport“ Zenica i kao i svake godine učešće su potvrdili klubovi i škole fudbala iz BiH, a ovogodišnja novina jeste učešće i jednog kluba iz Hrvatske „Marsonia“ (Slavonski Brod) pri čemu će turnir dobiti regionalni karakter.

– Drago nam je što su se drugovi i prijatelji odazvali našem pozivu. Zahvaljujemo se svim klubovima koji su učesnici turnira. Cilj turnir je održati lijepa sjećanja na našeg Haruna Mujkića koji je tragično nastradao 18.09.2014. Evo već treću godinu zaredom turnir nas okuplja i to je praznik drugarstva, dobre igre i lijepih sjećanja na našeg igrača. Uvijek smo bili ponosni i bićemo ponosni što smo se mogli igrati i družiti sa Harunom – škola fudbala Tempo sport Zenica.

memorijalni-turnir-harun-mujkic-2016

Na turniru učestvuje 16 ekipa godišta 2007, koje su podeljene u četiri grupe sa po četiri tima, a prva dva tima prolaze dalje u četvrtfinale.
U subotu 24.09.2016 sa početkom u 9h, počinju utakmice po grupama te će se nakon prvog dana turnira znati učesnici četvrtfinala.
U nedelju 25.09. odigraće se četvrtfiinalne i polufinalne utakmice, kao i utakmice za prva tri mjesta.
Prva tri kluba dobiće pehare i medalje.

Učesnici turnira su:
Marsonija (Sl. Brod, Hrvatska)
OFK Sport Team (Banja Luka)
SK Bambi (Tuzla)
FA Academica (sarajevo)
FK Novi Grad (Sarajevo)
AF Sporting (Sarajevo)
FK Atletico (Sarajevo)
Sport Prevent (Bugojno)
NK Rijeka (Vitez)
ŠN Romari (Vitez)
Mladost (Kakanj)
SK Pjetlić (Tuzla)
Tempo Sport 07 (Zenica)
OFK Biser (Sarajevo)
Tempo Sport 08 (Zenica)
Derbi (Sarajevo)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno