Nogomet

Transferi u NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Transferi u NK Čelik – Nakon obavljenih pregovora izvještavamo članove, navijače i simpatizere kluba da su finalizirani dolazni transferi novih igrača:

1) Vernes Islamagić, 22-godišnji stoper i bivši kapiten NK Zvijezda Gradacac koji dolazi kao slobodan igrač,
2) Ratko Dujković, 33-godišnji golman i donedavni A-reprezentativac naše zemlje koji je u svojoj karijeri nastupao za FK Sloboda Tuzla, FK Slavija Sarajevo, HŠK Zrinjski Mostar, iranski SAIPA a u Čelik dolazi iz FK Olimpic Sarajevo,
3) Bojan Regoje, 35-godišnji stoper i bivši A-reprezentativac naše zemlje koji je nastupao za FK Slavija Sarajevo i FK Olimpic Sarajevo.
Svi navedeni igrači će crno-crveni dres nositi do kraja sezone, uz mogućnost produženja ugovora.

Napominjemo da klub i dalje pregovara sa Aldinom Đidićem, Mahirom Karićem, Harisom Dilaverom i Adnanom Zahirovićem te očekujemo pozitivan ishod tih pregovora. Pored navedenih, klub ozbiljno pregovara sa jednim vrsnim napadačem Premijer lige čije će ime biti poznato u slučaju realizacije transfera.
Ukoliko se realizira navedeno klub će napustiti određeni igrači uz sporazumne raskide ugovora ili posudbe, kako bismo na pripreme otišli sa 25 najboljih igrača od kojih su tri golmana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno