Nogomet

Joco Stokić novi igrač Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Joco Stokić novi igrač Čelika – Nogometni klub Čelik danas je potpisao ugovore s četvoricom igrača. Crno-crveni dres će na proljeće obući Duško Sakan, Bojan Regoje, Vernes Islamagić i Ratko Dujković.

Rukovodstvo kluba odlučilo je napraviti respektabilnu ekipu, s kojom će ostati u Premijer ligi. Večeras su Zeničani dogovorili još jednog igrača, koji će biti veliko pojačanje u napadu kluba s Bilinog polja. Kako saznaje SportSport.ba, Joco Stokić novi je igrač Čelika, a ugovor će u narednim danima potpisati, te se priključiti ekipi naredne sedmice na treninzima. Stokić je iskusan i dokazan napadač, ima veliko iskustvo igranja u Premijer ligi, a prošle je sezone s Radnikom iz Bijeljine osvojio Kup BiH. Posljednjih pola sezone proveo je u Kuvajtu, gdje je nastupao za Al-Jahri.

U svojoj karijeri je nastupao za Modriču, Zvijezdu, Bsk, Borac, Željezničar i Radnik, te mađarski Honved, Kecskemeti i Jeju United. Zanimljivo da je Stokić nekoliko puta u dresu Borca upravo protiv Čelika postigao eurogolove, kako u Banja Luci, tako i na Bilinom polju. Sutra će Zeničani odigrati i drugu kontrolnu utakmicu, a protivnik je Bosna-Sema iz Sarajeva, koja je uskočila umjesto Rudara iz Kaknja, čiji igrači su u štrajku zbog neizmirenih plata.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno