Oglasi

Transcom u Zenici: Nova radna mjesta za govornike njemačkog jezika!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

 Sjećate li se priče o švedskoj kompaniji Transcom u Zenici, koja je u septembru 2023. godine otvorila nova radna mjesta za govornike njemačkog jezika na bankovnom projektu?

Ova priča se nastavlja, a mi s ponosom ulazimo u 2024. s 35 novih kolega koji su postali neizostavan dio naše uspješne priče. Naš dugogodišnji bankovni tim, aktivan već četrnaest godina, nastavlja rasti i objavljuje dodatne otvorene pozicije za govornike njemačkog jezika u Zenici sa dodatnim benefitima!

U skladu s našim predanim pristupom, Transcom se u 2024. godini posvetio osvježavanju paketa benefita kako bi zadovoljio različite potrebe naših zaposlenika. Ivana Mitic, menadžerka bankovnog projekta, ističe: “Transcom prvenstveno brine o svojim zaposlenicima, aktivno slušajući njihove potrebe. Gradimo timove i atmosferu zajedno, jer smo uvjereni da je to ključ uspjeha.”

U 2024. godini, uprava projekta u bankarstvu ističe niz novih benefita za govornike njemačkog jezika. Ovi rijetki benefiti u industriji korisničke podrške stupaju na snagu već od januara, pružajući priliku svima zainteresiranima da postanu dio našeg dobro uigranog tima. Transcom dijeli neke od ovih benefita:

Briga o zaposlenim majkama – podrška za balans između karijere i porodice:

Transcom snažno vjeruje u snagu majki i njihovu sposobnost da postignu sve. Razumijemo izazove majčinstva i podržavamo fleksibilnost radnog vremena. Naša analiza, potvrđena rezultatima američkog stručnog časopisa “Sociologija,” pokazuje da smanjenje radnih sati može smanjiti stres kod majki s djecom za do 37 posto. U skladu s tim, naš najnoviji projekt u bankarstvu nudi opciju biranja smjena i part-time angažmana za majke s djecom do 7 godina kako bi bile produktivnije i zadovoljnije na poslu.

Slobodni Vikendi – odmor koji zaslužujete:

U našoj najnovijoj inicijativi, donosimo vam “poslasticu” – neradne vikende! Svjesni smo izazova industrije korisničke podrške i težnje zaposlenika za dva slobodna dana. Slušajući potrebe naših zaposlenika na bankovnom projektu, sinhronizirali smo radno vrijeme tako da projekt radi od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 22:00, pridržavajući se zakonskih regulativa i broja radnih sati u jednom danu.

Stabilnost kroz ugovor na neodređeno i posvećenost razvoju talenata:

Transcom nastavlja graditi dugotrajne veze s talentiranim stručnjacima. Pružamo ugovor na neodređeno od prvog dana treninga i edukacije, potičući stabilnost i dugoročnu suradnju s onima koji vide svoju budućnost u korisničkoj podršci.

Hibridni model rada – fleksibilnost za svakoga:

Ovaj inovativni pristup omogućuje kolegama da balansiraju između rada iz kancelarije i udobnosti vlastitog doma. Hibridni model ne samo da pruža fleksibilnost, već i potiče produktivnost, omogućavajući timu da ostvari najbolje rezultate bez obzira na radno mjesto.

Podrška novim kolegama – smještaj i doručak tokom treninga u Zenici:

U uvjerenju da pružimo najbolje uvjete za prilagodbu novih članova tima, Transcom se posvećuje podršci novim kolegama tokom perioda edukacije. Za sve kandidate koji su udaljeni 100+ kilometara od Zenice, obezbijedili smo naknadu za smještaj i doručak tokom dvotjednog treninga. Ovaj korak ima za cilj olakšati proces prilagođavanja, osiguravajući udobnost i podršku u ključnom početnom razdoblju.

Niz drugih benefita:

Uz sve navedeno, nove kolege/ice imaju pristup poznatim Transcom pogodnostima poput privatnog zdravstvenog osiguranja, bonusa dobrodošlice u iznosu do čak 500 KM bruto, slobodnih dana, novčane pomoći za rođenje djeteta, regresa za praznike i odmor, slobodnog dana prilikom polaska djeteta u prvi razred ili vrtića, te posebnih poklona za djecu.

Transcom u Zenici nastoji ostvariti nove uspjehe u tekućoj godini, šireći svoj tim i zapošljavajući značajan broj novih članova zajednice. Vrata prilika su širom otvorena za sve kvalificirane pojedince koji ispunjavaju postavljene kriterije.

Ako želite postati neizostavan dio uspješne Transcom priče i istražiti izazovne karijerne mogućnosti u međunarodnom okruženju, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese [email protected]. Prijavite se za trenutni projekt putem sljedećeg linka i započnite graditi svoju karijeru s nama!

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno