Sudske klupe

Traje istraga o navodnoj otmici: Roditelji uznemireni, policija “češlja” automobile u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Traje istraga o navodnoj otmici: Roditelji uznemireni, policija “češlja” automobile u Zenici – Policija u Zenici i danas je nastavila aktivnosti na provjeri jučerašnje prijave učenice osnovne škole “Hasan Kikić” u Tetovu o otmici jedne djevojčice. Naime, jučer je učenica šestog razreda prijavila da je u ranim jutanjim satima oteta jedna djevojčica u blizini ove škole, a da je ona uspjela pobjeći otmičarima.

Međutim, do ovog trenutka policija u Zenici nije zaprimila prijavu o nestanku bilo koga i uz nepostojanje bilo kakvih tragova ili dokaza posao na provjeri ovih navoda im je izuzetno otežan. Kako su nam kazali u operativnom centru MUP-a ZDK policijski timovi su na terenu i čine sve što je u njihovoj moći da razrješe ovaj slučaj, ali da još uvijek nema napretka u istrazi. Danas je u Tetovu i dalje primjetno prisustvo policije, a na prilazu ovom naselju nalazi se punkt na kojem policija “češlja” sva vozila u pokušaju da dođe do bilo kakvog traga.

Također, primjetno je da se djeca koja se vraćaju sa mektebske nastave nalaze u pratnji odraslih, jer zbog jučerašnjih dešavanja roditelji su u strahu da pošalju djecu bez nadzora.

(N. Glibo/Faktor.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno