Posuđeno

Tragom objave na Zenicablogu: Zejfa i njen bolesni sin dobili novi stan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što je portal Zenicablog objavio NA OVOM LINKU priču o Zejfi Mališ koja sa bolesnim sinom spava, prema njenim navodima, pod otvorenim nebom već dva mjeseca, tragom priče otišli smo u Zenicu. Zejfu i sina smo zatekli na klupi na Kamberovića polju, u nehumanim uvjetima, objavio je portal N1 iz pera novinarke Ajle Šabanović.

“Zajedno sa resornom službom, po hitnom postupku sam pronašao rješenje i smjestili smo tu porodicu u stan u Radakovu”, rekao je gradonačelnik Fuad Kasumović. Majka koja je sa sinom bila bez krova nad glavom nije krila oduševljenje ovim potezom gradonačelnika. “Nisam vjerovala da će se ovo desiti. Zateklo me, vjerujte. Prezadovoljni smo”, kazala je majka prilikom uručenja ključeva i stana u zeničkom naselju Radakovo.

Kompletnu priču N1 donosi u Dnevniku u 19 h.

Demant navoda saopćenja poslanog iz Kabineta gradonačelnika Zenice

https://www.zenicablog.com/demant-navoda-saopcenja-poslanog-iz-kabineta-gradonacelnika-zenice/Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno