Nesreće

Tragičan završetak 2018. u ZDK: Poginule tri osobe, među njima supružnici

Tragičan završetak 2018. u ZDK: Poginule tri osobe, među njima supružnici – Nakon dvije saobraćajne nesreće sa tri smrtna ishoda u predvečerje Nove godine, u kojima su živote izgubili pješaci, na području Zeničko-dobojskog kantona nakon ponoći bilo je relativno mirno.

Kako je izjavio dežurni operativni MUP-a ZDK, prvog dana Nove godine zabilježena je samo jedna saobraćajna nesreća, u zeničkom naselju Crkvice, ali u kojoj je pričinjena samo materijalna šteta na automobilima.

“Osim te jedne saobraćajne nesreće, poslije ponoći zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Zavidovićima te još pet krivičnih djela teške krađe. Uglavnom se radilo o provalama u stanove i kuće”, ističe dežurni operativni MUP-a ZDK.

Poznat je i identitet poginulih pješaka u dvije saobraćajne nesreće na području ZDK-a, koje su se desile u zadnjih sedam sati 2018. godine.

Tako su u Klopču kod Zenice, u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 19.25 sati, smrtno stradali supružnici S. H. (rođen 1944.) i E. H. (rođena 1947.), dok je u Visokom život izgubio M. L. (1940).

ba.n1info.com

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem