Zenica

Tradicija se nastavlja: Ramazanski top i ove godine oglašavat će vrijeme iftara u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički hafiz prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević danas je u svom uredu u Zenici primio predstavnike zeničkog Sportsko-rekreativnog udruženja “Tvrđava”, koji su ujedno i realizatori projekta “Ramazanski top”.

Prijemu su prisustvovali gosp. Fahir Vajzović, predsjednik kluba, Adnan Smajić, predsjednik Upravnog odbora i gosp. Sabir Patković, član Upravnog odbora.

Predstavnici SRK “Tvrđava” upoznali su muftiju zeničkog sa aktivnostima u vezi sa realizacijom projekta “Ramazanski top”, ističući da je ovo već peta godina kako se u Zenici vrijeme iftara oglašava pucnjem iz topa.

Nakon što se gostima zahvalio na posjeti, muftija Dizdarević izrazio je svoju podršku projektu “Ramazanski top”, istakavši zadovoljstvo što će i ove godine ramazanski top doprinijeti ljepšem doživljaju ramazana u Zenici.

(Tekst: Muftijstvo zeničko / Autor naslovne fotografije: Amel Uzunović)Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno