Nesreće

Tokom operacije u KBZ preminuo povrijeđeni iz nesreće u Crkvicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Enver Kovač (50) preminuo je tokom operativnog zahvata večeras u Kantonalnoj bolnici Zenica, saznaje Zenicablog od njegovih kolega.  Podsjećamo, večeras se u Crkvicama dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali motocikl, kojim je upravljao Kovač, putnički automobil i kamion. O nesreći smo pisali NA OVOM LINKU.

Povrijeđeni Kovač je prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica sa teškim povredama, a tokom operativnog zahvata, usljed težine zadobijenih povreda i velikog krvarenja, preminuo je u 21:05h.

Kovač je, saznajemo, radio kao inžinjer radiologije u Kantonalnoj bolnici. Još jednom apelujemo na sve učesnike u saobraćaju u gradu i vangradskim saobraćajnicama da podignu nivo opreza i maksimalno tolerišu druge učesnike u saobraćaju, pješake i vozila, pogotovo na visokim temperaturama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno