Nesreće

Dvije nesreće na M17, u Perinom Hanu povrijeđen vozač automobila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zbog saobraćajne nesreće koja se u 10.55 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Perin Han kod Zenice, saobraćaj se na toj dionici odvija otežano- potvrdio je Feni dežurni Operativni službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

U nesreći je sudjelovao autobus marke MAN i putničko motorno vozilo Reno.

– Saobraćaj se odvija otežano, naizmjenično jednom trakom. Autobusom je upravljao A. E. iz Ilijaša, dok još uvijek nemamo identitet vozača automobila, koji je nakon nesreće prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica – kazao je on.

Ovo je druga saobraćajna nesreća koja se na području toga kantona dogodila tokom jutra na M-17.

Jutros oko devet sati, ističe dežurni Operativni službenik MUP-a ZDK, u mjestu Šije kod Tešnja sudarili su se PMV i motocikl.

– Povrijeden je motociklista, inicijala D.E. iz Gračanice (r. 1983.godine), koji je prevezen u Službu Hitne pomoći Opće bolnice Tešanj. Nemamo informacija kakvo je stanje povrijeđenog motociklista. Saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 9.55 sati – napominje dežurni Operativni službenik MUP-a ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno