Ostali sportovi

TKD Akademija Jale: Škola samoodbrane i rekreacije za odrasle

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TKD Akademija Jale: Škola samoodbrane i rekreacije za odrasle – TKD Akademija Jale obavještava sve zainteresovane punoljetne odrasle članove od 18-65 godina da se uključe na kurs rekreacije i samodbrane. Na današnjem vremenu svi smo izloženi stresnim situacijama kako na poslu tako i u svojim kućama, i čovjek mora imati ispusni ventil kako bi držao pod kontrolom svoje  zdravstveno stanje.

Treninzi će se održavati u medjunarodnoj školi na Bilimišću u terminima ponedjeljak srijeda i petak od 21:30 do 23:00. Treninzi će se bazirati na kardio – kondicionom treningu, vježbama snage izdržljivosti skočnosti i ravnoteže. Rad na vrečama i lutkama. Uključujući više borilačkih vještina taekwondo, krav maga, kick box, i hapkido. Budimo zdravi i fit, budimo sposobni i elastični. Rekreacija se odnosi na mušku populaciju i treninzi će se prilagoditi svakom pojedincu prema starosnoj i težinskoj kategoriji. Instruktor će biti profesionalni licencirani trener Jasmin Mujanović “JALE” majstor crnog pojasa 5.dan.preko 25 godina iskustva u borilačkim vještinama.

Svi zainteresovani mogu se javiti lično u dvoranu ili na FB stranicu Taekwondo akademija jale Zenica, a također i na kontakt mobitel 062 844 632.

Uprava Akademije



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno