Zabava

“Tiho mjesto 2” – odložen start filma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Tiho mjesto 2” – odložen start filma – Drage kolege ovim putem vas obavještavamo da će ulazak u kino trilera “Tiho mjesto 2” Johna Krasinskog i Emily Blunt odložen je zbog brige i rastuće pandemije virusa Corona.

Film je u naše kina trebalo da uđe 19. marta kada i u Velikoj Britaniji, a u SAD dan kasnije 20. marta.

Paramount još uvijek nije odredio novi datum.

“Poslije dužeg razmatranja i u svjetlu razvoja trenutne situacije sa virusom Corona i restrikcija globalnih putovanja i javnih okupljanja, Paramount Pictures pomjera start filma “Tiho mjesto 2” u kinima“, piše u izjavi koju je studio danas objavio. “Vjerujemo i podržavamo gledanje filma u kinima, i jedva čekamo da ove godine, kada budemo imali bolji uvid u uticaj pandemije na globalno tržište, film prikažemo kin publici.”

Krasinski je, također, izdao saopštenje koje kaže: “Nešto na šta sam veoma ponosan jeste da kažu da je ovo film koji ljudi moraju zajedno da gledaju. S obzirom na okolnosti koje se brzo mijenjaju u svijetu oko nas, jasno je da nije pravo vrijeme za to. Budući da sam veoma uzbuđen da svi vi vidite naš film, sačekat ću sa ulaskom u kina sve DOK SVI NE BUDEMO MOGLI da ga gledamo zajedno! Za zajednički izlazak u kino! Vidimo se uskoro!”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno