Zabava

Odložen start filmova: “Tiho mjesto 2”, “TROLOVI – svjetska turneja” i “Paklene ulice 9”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odložen start filmova: “Tiho mjesto 2”, “TROLOVI – svjetska turneja” i “Paklene ulice 9” – Ulazak u kino trilera TIHO MJESTO 2 (A  QUIET PLACE 2) Johna Krasinskog i Emily Blunt odložen je zbog brige i rastuće pandemije virusa Corona.

Film je u naša kina trebalo da uđe 19. marta kada i u Velikoj Britaniji, a u SAD dan kasnije 20. marta. Paramount još uvijek nije odredio novi datum.

“Poslije dužeg razmatranja i u svjetlu razvoja trenutne situacije sa virusom Corona i restrikcija globalnih putovanja i javnih okupljanja, Paramount Pictures pomjera start filma “Tiho mjesto 2″ u kinima”, piše u izjavi koju je studio danas objavio. “Vjerujemo i podržavamo gledanje filma u kinima, i jedva čekamo da ove godine, kada budemo imali bolji uvid u uticaj pandemije na globalno tržište, film prikažemo kino publici.”

Krasinski je, također, izdao saopštenje koje kaže: “Nešto na šta sam veoma ponosan jeste da kažu da je ovo film koji ljudi moraju zajedno da gledaju. S obzirom na okolnosti koje se brzo mijenjaju u svijetu oko nas, jasno je da nije pravo vrijeme za to. Budući veoma uzbuđen da svi vi vidite naš film, sačekat ću sa ulaskom u kina sve DOK SVI NE BUDEMO MOGLI da ga gledamo zajedno! Za zajednički izlazak u kino! Vidimo se uskoro!”

Animirani film TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR) također pomjera datum početka distribucije. Ako se stabilizuje situacija novi kino start filma zakazan je za 16. april. Ukoliko do toga ne dođe (a nadamo se da se to neće dogoditi), o novom datumu distribucije bit će te blagovremeno obaviješteni.

Kino start filma PAKLENE ULICE 9 (FAST AND FURIOUS 9) također je odložen, a novi datum je april 2021. godine.

Članovima naše Paklene porodice širom svijeta: “Osjećamo vašu ljubav i iščekivanje novog poglavlja naše sage. Zbog toga nam je teško da vas obavijestimo da smo morali da pomjerimo start filma. Jasno je da trenutno ne postoji mogućnost da svi naši fanovi širom svijeta odgledaju film ovog maja. Pomjeramo početak prikazivanja filma na 1. april 2021. godine, start u Sjevernoj Americi je 2. aprila. Iako znamo da je razočaravajuće što ćemo morati da čekamo malo duže, na ovaj korak smo se odlučili zbog sigurnosti svih, jer nam je to najvažnije.

Pomjeranje datuma dat će priliku našoj globalnoj porodici da zajedno doživi novo poglavlje. Vidimo se sljedećeg proljeća.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno