Biznis

ThermoFLUX – Prvi EcoLogic dobio novi dom!

ThermoFLUX - Prvi EcoLogic
ThermoFLUX - Prvi EcoLogic
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Juče je pušten u rad prvi EcoLogic, novi potpuno automatski kotao na pelet iz ThermoFLUX proizvodnje.

Podsjetimo, ThermoFLUX je početkom godine na sajmu ISH, najvećem svjetskom sajmu opreme za grijanje i hlađenje predstavio kotao EcoLogic kao inovaciju te odnio nagradu Design Plus u režiji Savjeta za dizajn, formiranog od strane njemačkog Bundestaga.

Žiri ga je tada opisao ovako – Dinamične proporcije, snažne linije, prepoznatljiva boja – dizajn EcoLogica znalački vizualizira ono što on jest – moderni kotao na pelet sa najboljom kvalitetom sagorijevanja i niskim emisijama. Regulacija sa touch-displayom omogućava jednostavno upravljanje. Savršena simbioza high-techa i talijanskog dizajna.

Inovativni dizajn je djelo poznatog talijanskog dizajnera Cesarea Montija.

Ipak, dizajn nije jedino što ovaj kotao čini posebnim. EcoLogic je prvi potpuno automatizirani kotao na pelet, koji omogućava dobavu peleta iz spremnika od nekoliko tona te ima automatsko čišćenje plamenika i izmjenjivača.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno