Zabava

The G- Store Zenica: Nestašna Maša u Zenici

Kao što smo prethodno najavili u mjesecu novembru Vaš The G-Store Vam donosi mnoštvo sniženja, iznenađenja i velikih akcija.  Ukoliko nas još niste posjetili  17.11. je pravi datum za to. Ove nedjelje u  The G-Store  se družimo sa nestašnom Mašom od 12 – 14.h.
Maša je priredila super tetovaže, dobru zabavu, a igračke iz asortimana našeg omiljenog nestaška Maše i Medvjeda ćete moći kupiti po fantastičnim cijenama sniženim čak i do 60% Dok se mališani zabavljaju, izaberite za sebe odličnu knjigu po fantastičnoj cijeni. Još samo do nedjelje 17.11. traju dani knjige u The G -Store. Sve knjige i slikovnice su snižene 10%, a dostupan je i veliki broj naslova od po 1 i 2 KM
U The G Store radnji Vas očekuju i druge pogodnosti, i sniženja, zato iskoristite nedjelju i posjetite nas. The G Store radnja se nalazi u prizemlju Family Centra  Ekran, ako ste slučajno zaboravili. I TO NIJE SVE, MAŠA SPREMA I JEDNO IZNENAĐENJE!
Posjetite nas!
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem