Biznis

Tesla televizori – donosi Vam čak 5 godina garancije!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tesla televizori – donosi Vam čak 5 godina garancije! – Dobra vijest za sve koji cijene sigurnost u periodu od 1. maja do 31. jula 2019. godine, kupovinom bilo kojeg Tesla televizora potrošači ostvaruju 5 godina garancije na isti.

Dovoljno je da registrujete svoj TESLA TV kupljeni proizvod na www.teslagiveaways.com(najkasnije 30 dana nakon kupovine i uz priloženi fiskalni račun) kako bi standardnu garanciju od 3 godine produžili na pola decenije.

Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije.

Kvalitet i dizajn Tesla televizora

Uz kvalitet, elegantni dizajn i, od sada, 5 godina garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.

Tesla televizori vam u najboljem svjetlu predstavljaju omiljene filmove, TV programe, igrice i online sadržaje, nudeći najraznovrsniju zabavu koju savremeni mediji mogu da pruže. Uz raskošnu sliku, kristalno čisti zvuk, savremeni dizajn i veliki izbor modela, Tesla televizori nude kvalitet za klasu viši od cijene i dobar razlog da sami ili u društvu porodice i prijatelja istinski uživate u omiljenim sadržajima.

Pet godina garancije važi za sve Tesla TV modele kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Jako dobru ponudu i odlične cijene Tesla televizora možete pogledati na web shopu ProComp-a na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/272-tesla-televizori



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno