Biznis

EEN Mreža: ponuda inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EEN Mreža: ponuda inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama – U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Ova ponuda podrazumijeva poziv:

-proizvođačima teških zavarenih čeličnih i tankih pločastih konstrukcija
-dobavljačima igračaka za obrazovne institucije
-podugovaračima – elektroinstalacije, sanitarne instalacije i instalacije sistema grijanja na njemačkim gradilištima
-dobavljačima organski uzgojenih korijandera i sjemenki gorušice
-dobavljačima goveđeg mesa u EU
-distributerima i trgovcima iz metaluškog sektora

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE.

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima  een.ec.europa.eu → i na https://een.ba

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830,  [email protected]/Agencija ZEDA.

Objavljeno:                16.04.2019.
Traje do: 16.04.2020.
Naslov Švedska kompanija  traži proizvođače teških zavarenih čeličnih i tankih pločastih konstrukcija.
POD Referenca BRSE20190410001
Sažetak Švedska kompanija  koja proizvodi naprednu tehnologiju obrade za avioindustriju traži  dobavljača teških zavarenih,, strojno obrađenih čeličnih konstrukcija i savijenih tankih pločastih čeličnih konstrukcija. Kompanija je zainteresovana za proizvodnu  seriju  u rasponu od 10 do 100 komada  u okviru ugovora o podugovaranju, u baltičkim zemljama i drugim zemljama srednje i istočne Evrope.
 
Objavljeno: 08.04.2019.
Traje do: 08.04.2020.
Naslov Rumunska kompanija  traži dobavljače  igračaka za obrazovne institucije u okviru ugovora  o distribuciji i /ili proizvodnji
POD Referenca BRRO20190321001
Sažetak Rumunjska kompanija specijalizirana za maloprodaju visokokvalitetnih igračaka nudi igračke za bebe i djecu od 1-10 godina. Sve igračke su izrađene od drveta ili drugih prirodnih materijala. Kompanija je zainteresovana za širenje svoje mreže poslovnih partnera identificiranjem međunarodnih dobavljača igračaka za obrazovne ustanove u okviru ugovora o distribuciji i / ili proizvodnji.
 
Objavljeno: 09.04.2019.
Traje do: 09.04.2020.
Naslov Njemačko MSP traži podugovarače – elektroinstalacije, sanitarne instalacije i instalacije sistema grijanja na njemačkim gradilištima
POD Referenca BRDE20190320001
Sažetak Njemačko MSP koje se bavi specijaliziranim građevinskim uslugama (građevinska oprema i automatizacija), kao i specijalizirane građevinske usluge za industrijska područja, traži podizvođače. Traže se partneri iz istočne Evrope sa stručnjacima iz njemačkog govornog područja koji su zainteresirani za pružanje usluga kao što su elektroinstalacije, sanitarne instalacije i instalacije sistema grijanja na njemačkim gradilištima kao podizvođač.
Objavljeno: 15.04.2019.
Traje do: 15.04.2020.
Naslov Rumunski veletrgovac aromatičnim biljkama i sjemenkama za prehrambenu i farmaceutsku industriju traži distributere sjemenki korijandera i gorušice.
POD Referenca BRRO20190404002
Sažetak Rumunska kompanija, aktivna na području trgovine raznim vrstama aromatskih i fito-farmaceutskih biljaka i sjemenki, traži nove dobavljače organski uzgojenih korijandera i sjemenki gorušice.
 
Objavljeno: 12.04.2019.
Traje do: 12.04.2020.
Naslov Slovenački veletrgovac koji se bavi prodajom proizvoda od mesa spreman je djelovati kao zastupnik proizvoda drugih kompanija.
POD Referenca BRSI20190401001
Sažetak Slovenački veletrgovac, specijaliziran za proizvodnju i prodaju mesnih proizvoda unapređuje svoju mrežu dobavljača. Stoga traži dobavljače goveđeg mesa u EU koji imaju poslovni interes za isporuku takvih proizvoda ovoj slovenačkoj kompaniji i na taj način proširiti svoju prodaju i na slovensko tržište. Zainteresirani su za potpisivanje ugovora o komercijalnoj agenciji.
 
Objavljeno: 30.04.2019.
Traje do: 30.04.2020.
Naslov Hrvatska kompanija koja djeluje na području distribucije i trgovine u metalurškom sektoru nudi ugovor o distribucijskim uslugama i trgovačkim posredničkim uslugama
POD Referenca BRHR20190426001
Sažetak Kompanija iz Hrvatske, koja djeluje u sektoru metalurgije, specijalizovana  za proizvodnju i distribuciju metalnih proizvoda nudi ugovor o distribucijskim uslugama i trgovačkim posredničkim uslugama potencijalnim partnerima iz Evrope i šire.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno