Ostali sportovi

Teniski klub Mladost nastavlja sa serijom dobrih rezultata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Teniski klub Mladost nastavlja sa serijom dobrih rezultata – Mladi teniseri TK Mladost ostvarili su zapažene rezultate prethodna dva vikenda. Na otvorenom prvenstvu u Brčkom u periodu 21.07.- 23.07. dva tenisera su se zakitila medaljom – Amna Kolić je osvojila 1. mjesto, Čago Iman 3. mjesto, dok je Fatih Šišić na OP Zenica osvojio 2. mjesto.
U isto vrijeme u Doboju, na otvorenom prvenstvu TK Doboj, Sarah Ibrahimagić je osvojila 1. mjesto. Mladi teniseri se nisu zaustavili tu i već narednog vikenda nastavljaju sa nizom uspješnih nastupa. Na OP Kiseljak Eldar Kulbegović je osvojio 1. mjesto u svojoj kategoriji, a na istoj razini našla se i Kolić Amna osvojivši 1. mjesto u svojoj kategoriji.

Čago Iman se u Kiseljaku našla na 3. mjestu, te dodala još jednu medalju svojoj kolekciji. Čestitamo mladim teniserima kao i njihovim trenerima koji vrijedno rade i obezbjeđuju svijetlu budućnost tenisu u našem gradu.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno