Ostali sportovi

Teniseri Mladosti uspješni na jakim turnirima u Banja Luci i Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Teniseri Mladosti uspješni na jakim turnirima u Banja Luci i Sarajevu – Proteklog vikenda su održana dva turnira iz kalendara Teniskog saveza BIH, jedan turnir je održan u Banja Luci za dječake i djevojčice do 12 godinau organizaciji TK ELIT, a drugi za dječake i djevojčice do 14 godina, Državno prvenstvo BIH, održano je u Sarajevu na teniskoj akademiji HEAD.
Na oba turnira su nastupili članovi TK MLADOST Zenica i ostvarili zapažene rezultate, te pokazali ozbiljnost rada i truda trenera TK MLADOST. Na turniru u Banja Luci je nastupio Fatih Šišić, zauzeo prvo mjesto i tako nastavio dobar niz rezultata. U finalu se sastao sa Ivanom Biletićem iz Kiseljaka, gdje je slavio sa ubjedljivih 6:3 6:2.
Na državnom prvenstvu U14 su nastupili Sarah Ibrahimagić i Kerim Šišić. Sarah je nakon dvije pobjede zaustavljena u četvrtfinalu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno