Zločini

Televizor ukraden iz stana na Bulevaru, aparat za zavarivanje iz kuće u Nemili

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Televizor ukraden iz stana na Bulevaru, aparat za zavarivanje iz kuće u Nemili – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u jednom slučaju, prosjačenjem. Protiv počinioca su preduzete Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirana su četiri krivična djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (1) i Policijske uprave Žepče (1).

Zenica

U vremenskom periodu od 21.01. do 23.01.2017. godine, u ulici Bulevar Kulina bana, izvršena je teška krađa u stan, vlasništvo S.F., kojom prilikom je istog otuđen televizor. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U periodu od 20.01. do 23.01.2017. godine, u mjestu Nemila, iz podrumskih prostorija kuće u vlasništvu B.M., izvršena je krađa jednog trimera i jednog aparata za zavarivanje. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Kakanj

U mjestu Obre, policijski službenici kontrolisali su kombi vozilo marke „Mercedes“, registarskih oznaka E29-K-774, kojim je upravljao L.Đ. iz Kaknja. Izvršenim pregledom utvrđeno je da isti vrši prijevoz određene količine uglja, bez potrebne dokumentacije. Rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela nastavili su istražitelji Policijske stanice Kakanj.

Žepče

U periodu od 24.12.2016. do 23.01.2017. godine, u mjestu Ljubatovići, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo L.L., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno