Zenica

Telemach poslovnica u Zenici nudi korisnicima mogućnost izmirivanja obaveza

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija Telemach BH obavještava korisnike u Zenici da u cilju pružanja što kompletnijih usluga ali i unapređenja  poslovanja, od danas poslovnica Telemach BH na adresi Maršala Tita nudi i mogućnost izmirivanja obaveza.

Račune za korištene usluge možete platiti radnim danima od 08:00h do 17:00h i subotom u periodu od 08:00h do 13:00h. Dodatna pogodnost ove usluge je što klijenti ne plaćaju bilo kakvu dodatnu  proviziju.

Za prvih deset korisnika koji posjete poslovnicu na adresi Maršala Tita i izmire svoje mjesečne obaveze Telemach BH je osigurao i prigodne poklone!

Upoznajte se sa inovativnim i vrhunskim servisima iz domena digitalnih tehnologija, informišite o svim Telemach paketima, specijalnim akcijama i pogodnostima. Testirajte vrhunski EON Smart Box, EON aplikaciju, EON personalizaciju i Video klub. U Telemach shopu na adresi Maršala Tita saznajte i sve o superiornim brzinama Telemach interneta, GIGA mreži, UNIFI servisu i osvojite sjajne poklone.

Posebni pokloni za prvih 10 korisnika koji izmire račune u poslovnici



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno