Zenica

Tech.know days 2017 – prva saradnja ICC-a i SPARK-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Impulsni kreativni centar Agencije ZEDA u saradnji sa SPARK business park Mostar organizuje događaj pod nazivom Tech.know days 2017 u prostorijama Impulsnog kreativnog centra.
Navedeni događaj se može opisati kao mini sajam savremene tehnologije u kojem će biti predstavljena oprema kojom raspolažu Impulsni kreativni centar i SPARK Mostar. Događaj će pored predstavljanja opreme obuhvatiti i zvanično predstavljanje potencijala Impulsnog kreativnog centra Agencije ZEDA-e i SPARK business park-a iz Mostara. Mjesto koje je idealno za navedeno predstavljanje jeste “Event point” u sklopu Impulsnog kreativnog centra, u kojem će također biti potpisan memorandum o međusobnoj saradnji između predstavnika SPARK-a i ZEDA-e.
S obzirom da coworking prostor predstavlja idealno mjesto za organizovanje ovakvih događaja, tokom događaja posjetioci će se moći upoznati s osnovnim prednostima coworking prostora i načina korištenja savremenih tehnologija u coworking prostoru.

Nakon predstavljanja Impulsnog kreativnog centra naši prijatelji iz SPARK-a će predstaviti način njihovog rada, SPARK startup program i tehnologije kao što su virtual reality, tehnologiju koju koriste dron i robotska tehnologija.

U skladu s akronimom Modern Economy through New Technology-Oriented Research, projekat MENTOR 2 finansiran od strane Evropske unije, kojeg Agencija ZEDA realizuje u našem gradu, omogućava vam učešće na događaju „tech.know days 2017“.

Ukoliko želite vidjeti kako izgleda VR realnost, kako se skenira objekat 3D tehnologijom, printa na 3D printeru, obrađuje CNC tehnologijom ili kako upravljati robotom i još mnogo toga, posjetite „tech.know days 2017“ u organizaciji Impulsnog kreativnog centra i SPARK-a Mostar.

Vidimo se 11. aprila 2017. od 10:00 do 14:00!
Ulaz je besplatan za sve koji žele da nam se pridruže!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno