Zenica

Formira se mreža mladih Muftiluka zeničkog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Formira se mreža mladih Muftiluka zeničkog – U četvrtak 30. marta 2017. godine muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici održao je sastanak sa koordinatorima za rad sa omladinom medžlisa Islamske zajednice Muftiluka zeničkog.

Sastanku u Uredu muftije prisustvovali su: Sumedin ef. Kobilica iz Zenice, Irdin ef. Tutnjić iz Žepča, Salih ef. Muharemović iz Zavidovića, Samir ef. Muminović iz Maglaja, Ramo ef. Svrzo iz Tešnja, Armin ef. Hopić iz Doboja i Sifet ef. Hadžić iz Teslića.
Na sastanku je prezentiran Plan i program rada sa omladinom, informacije o trenutnim aktivnostima odjela za rad sa omladinom, a dogovoreni su i prioriteti u djelovanju za naredni period.

Također, na sastanku je dogovoreno da se nastavi sa aktivnostima na formiranju mreže mladih na području Muftiluka zeničkog, te da se angažiraju koordinatori za rad sa omladinom na nivou džemata.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno