Ljudi

Tarik i Lejla Filipović javili se iz Zenice, pogledajte šta je Tarik objavio iz rodnog grada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TARIK FILIPOVIĆ otkrio je na svom Instagram profilu da Lejla i on trenutačno borave u njegovom rodnom gradu, Zenici.  Voditelj je podijelio selfie na kojem on i Lejla poziraju s bosanskohercegovačkim pjevačem Amelom Ćurićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

“Milijunska ekipa, realno”, napisao je Amel u komentaru. “Kraljica i dva cara”, “Lijepi ste, ali dama vas je zasjenila”, “Svoj na svome, ništa ljepše”, “Svaka čast, sjajno”, još su neki od komentara. Tarik je otkrio i da je dobio poklon s grbom zeničkog nogometnog kluba Čelik. “Iz KPD Zenica s ljubavlju”, napisao je uz fotografiju na kojoj mu prijatelj uručuje škrinjicu. “Sehara (drvena škrinjica) ručne izrade s grbom Čelika”, napisao je Tarik i dodao dva srca u bojama tog nogometnog kluba, piše zagrebački Index.hr.

Osim tog, Tarik je objavio kratak video sa zeničkih Bazena, uz potpis “Bazeni moje mladosti”, kao i snimak murala posvećenog legendama zeničkog nogometa. Za kraj, tarik je u svom rodnom gradu kupio nekoliko knjiga, uglavnom na temu Zenice ili zeničkih autora, a svoju obogaćenu kolekciju je podijelio sa Instangram fanovima.

Pogledajte foto galeriju:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno