Ljudi

Tarik Filipović proslavio 51. rođendan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Glumac i voditelj Tarik Filipović proslavio je 51. rođendan, a tim povodom sa suprugom Lejlom otputovao je u Novi Sad.

Lejla je na svom Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju koja je nastala tokom noćnog izlaska.

“Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavaš. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan, ljubavi!!! Volim te beskrajno!”, napisala je emotivna Lejla.

Čestitkama su se u komentarima pridružili i mnogi poznati poput glumice i influenserice Sonje Kovač, pjevačice Kaliopi i glumice Nataše Janjić Medančić.

Inače, Tarik i Lejla su nedavno proslavili i 15 godina braka.

Par je ubrzo nakon vjenčanja dobio sina Armana, a Lejla iz prvog braka ima i sina Dinu kojeg je dobila sa nekadašnjim teniserom Dadom Majolijem, međutim, Tarik oduvijek ističe kako ga smatra svojim. Također, Dino je uzeo i Tarikovo prezime te se preziva Filipović.

Tarik Filipović je rođen 1972. u Zenici od majke Fahrije – Seke, rođene Mecan i oca Omera. Ima i mlađu sestru Eminu.

Glumačku karijeru je počeo u dječjem ansamblu Narodnog pozorišta u Zenici. Studirao je na zagrebačkoj Akademiji za kazalište, film i televiziju. Glumio je u više od 800 pozorišnih predstava, kao i u velikom broju filmova i serija. Najveću slavu stekao je kao voditelj kviza “Tko želi biti milijunaš?” koji se emituje na HRT-u.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno