Ljudi

Tarik Filipović dirljivom objavom izrazio ljubav prema ljudima iz rodne BiH

Tarik Filipović dirljivom objavom izrazio ljubav prema ljudima iz rodne BiH- Bh. glumac i voditelj sa adresom u Hrvatskoj Tarik Filipović trenutno se nalazi u Barceloni gdje snima film o Olimpijskim igrama 1992.

U atraktivnom turističkom biseru Španije, gdje pauze troši obilazeći grad i družeći se s prijateljima, Tarik se na ručku sastao sa ekipom iz svoje rodne Zenice.

 

“Moji Anita i Zoka..Nahraniše mi dušu i potvrdiše da je većina ljudi moga rodnog grada, iako razbacana po svijetu – ostala čistog srca i ljubavi bez predrasuda”, napisao je Tarik koji je kako kaže, bez obzira na ožiljke koje nosimo, ponosan.

Tarik će u dugometražnom, igranom filmu o vaterpolskoj Furiji na Olimpijskim igrama iz 1992. ovjekovječiti lik legendarnog trenera Dragana Matutinovića koji je, nakon što je Španiju odveo do prve olimpijske medalje, stekao “status božanstva”.

Našem glumcu ovo će biti po prvi put da glumi na španskom jeziku, ali nimalo ne sumnjamo da će, kao i uvijek, razvaliti.

Nedavno je pratitelje oduševio i fotografijom sa likom iz svjetski popularne serije “La Casa de Papel”, Lukom Perošom.

Autor: klix.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: