Zabava

Tango Young BiH. poziv za mlade- besplatne časove plesa

Tokom sedamdesetih i osamdesetih igranke i plesnjaci su živjeli svoju eru, hoteli i restorani su ih organizirali svakodnevno, a danas zaplesati možete tek na svadbi.

Međutim mladi su u posljednje vrijeme sve više zainteresirani za ples te svoje slobodno vrijeme koriste da nauče plesne korake u plesnim školama u Zenici.

Tako je Tango Young Bosna i Hercegovina u proteklom periodu kroz projekt “Yes za ples” organizirao i besplatne časove plesa za mlade do 30 godina koji su tokom dva mjeseca imali priliku naučiti osnovne korake argentinskog tanga, bachate i salse.

Mladi koriste ples kao oblik zabave, način opuštanja, kao način povezivanja i prevladavanja barijera. Ples  jača samopouzdanje, unapređuje socijalne i komunikacijske vještine, olakšava međusobnu komunikaciju i predstavlja zdrav izbor za život jer podržava istovremeno tjelesno i mentalno zdravlje.

Od 16.9.2021. Tango Young BiH će nastaviti organizirati besplatne časove plesa za nove i trenutne polaznike. Časovi će se održavati u Centru za mlade Zenica u terminima svakog utorka i četvrtka od 19-21h a polaznici trebaju ispuniti prijavni formular dostupan na fb profilu:

https://www.facebook.com/TangoYoungBiH

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: