Ostali sportovi

TA JALE: polaganje pojaseva za učenike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
TA JALE: polaganje pojaseva za učenike – Jučer je u Međunarodnoj školi održano drugo polaganje pojaseva za učenike koji pohađaju u toj školi. Oko 35 polagača zasluženo su položili pojas. Uz veliki odziv roditelja, na polaganju prisustvovali su i direktori škole. Ispitivačku komisiju su činili Jasmin Mujanović 5 dan, Emir Sečić 4 dan, i Dino Gledo 2 dan.
Na kraju svi polagači su dobili diplome, poklon slatkiše, djevojčice cvjetiće, a najbolja dva polagača su dobili i medalje. Hvala našem treneru Jaletu, na organizaciji i domaćinstvu.
Ovom prilikom pozivamo sve dječake i djevojčice da su uključe u najuspješniju sportsku organizaciju iz domene Taekwondo vještine. Lokacija na kojoj se nalazimo je Bilimišće Međunarodna škola na 1. spratu. Akademija posjeduje vrhunsku opremu za treniranje, veliku dvoranu i stručni dio trenera pod vodstvom glavnog trenera Jasmina Mujanovića majstor 5.dan.
Dođite trenirajte  sa najboljim klubom u gradu koji broji preko 130 redovnih učenika oba spola i svih uzrasta.

Nešto novo od septembra mjeseca Akademija pravi javni poziv za svu djecu koja nisu u mogućnosti da plate a žele trenirati i zabavljati se,  bit će obezbjedjeno besplatno treniranje za naše Zeničane.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno