Košarka

Svjetsko prvenstvo za žene u košarci ekskluzivno na Sport Klub kanalima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u septembru ove godine upisati prvi, historijski, nastup na Svjetskom prvenstvu koje je ove godine zakazano u Australiji od 22. septembra do 1. oktobra.

Gledaoci u Bosni i Hercegovini će prenose svih utakmica moći ekskluzivno da prate na Sport Klub kanalima koji su dostupni u najkvalitetnijoj HD rezoluciji u okviru Telemach i Total TV programske sheme, na EON i D3 platformi u okviru sportskog opsega od pozicije 201, i Total TV od pozicije 151.

Izabranice selektora Gorana Loje nalaze se u grupi A, a igrat će sa nacionalnim timovima Belgije (26. septembra), SAD (27. septembra), Kine (23. septembra), Južne Koreje (24. septembra) i Puerto Rico reprezentacijom (22. sepetmbra).

U okviru programske sheme Sport Klub kanala, pored Svjetskog prvenstva žena u košarci možete pratiti i Evropsko prvenstvo muškaraca u košarci, Bundesligu, Formula 1, Moto GP, ATP Tour, Euroleague, Eurocup ali i brojna druga atraktivna sportska dešavanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno