Najava dešavanja Servisne info

Svjetska premijera – Nemoguća misija: Otpadnička nacija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svjetska premijera  “Nemoguća misija: Otpadnička nacija”, drama “Bijeli Bog” i ljubavna fantazija “Gradovi na papiru”
od četvrtka 30.07. na programu zeničkog Multiplexa

U ovoj bogatoj filmskoj sedmici ne propustite pogledati peti nastavak uzbudljivog akcionog-triler seijala u kojem je Tom Kruz ponovo Itan Hant, koji se suočava s najtežom nemogućom misijom do sad u  “Nemogućoj misiji – Otpadničkoj naciji” (“Mission impossible: Rouge nation”).

Potpuno tajna špijunska agencija, jedinica za nemoguće misije bila je na udaru, ali sad će biti rasformirana i to u trenutku dok se svijetu sprema najopasnija prijetnja do sad. Prijetnja je Sindikat, neprobojna, vrhunski uigrana grupa odmetnutih špijuna koji su okrenuli leđa svojim zemljama zbog sopstvenog interesa – interesa koji prijeti da destabilizuje same korijene civilizacije. Za Sindikat se dugo pričalo među špijunima da je samo mit. Ali Itan Hant je upravo razotkrio neprijatnu istinu da ova otpadnička nacija ne samo da postoji već je i tempirana bomba koja prijeti da uništi cijeli svijet ako on ne učini nešto po tom pitanju. Međutim, CIA ne vjeruje u to i njegov tim je pod prijetnjom. Ali, Itan nikad ne okreće leđa najopasnijim poslovima

Termini projekcija svaki dan od: 18:00, 20:30 i 21:30 sati

Trailer filma “Nemoguća misija: Otpadnička nacija” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=2Kq8jf3UD_8

Sedmica ispred nas donosi i dramu koja je u maju prošle godine osvojila gran pri u programu “Izvjestan pogled” na festival u Kanu, “Bijeli Bog” (“White God”). Izuzetan producentski poduhvat je to što u filmu učestvuje oko 250 pasa mješanaca.Hagen se pridružuje uličnom čoporu, prolazi kroz surov dril kada ga uhvati i trenira organizator krvave borbe pasa, uspijeva da pobjegne i zajedno sa drugim psima krene u napad na ljudsku rasu. Na kraju se suočava sa Lili, koja ga sve vrijeme traži, a autori ostavljaju izvjesnu nadu u moguće pomirenje dvije vrste.

Termini projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati

Trailer filma “Bijeli Bog”možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=hjT7D7EBUfc

Donosimo vam i nevjerovatnu ljubavnu fantaziju od kreatora bestsellera i prošlogodišnjeg kino hita Krive su zvijezde, na velika platna stiže još jedan roman Johna Greena, “Gradovi na papiru” (“Paper towns”). Srednjoškolac Quentin godinama je zaljubljen u tajanstvenu susjedu Margo. Nakon što ga ona povede na nezaboravnu noćnu avaturu po cijelom gradu Margo iznenada nestaje i ostavlja zbunjenom Quentinu niz šifriranih tragova. Slijedeći i odgonetajući ih on je sve bliži Margo, ali i značenju pravog prijateljstva i ljubavi

Termini projekcija svaki dan od: 14:30 i 19:00 sati

Trailer filma “Gradovi na papiru”možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=pQOxNQ5gS-c

Za naše najmlađe posjetioce pripremili smo sinhronizovanu, animiranu avanturu “Malci” (“Minions”) i u 2D tehnici, a ista je dvije sedmice prikazivanja ostvarila zaradu od 625,8 miliona dolara i popela se u top četiri najgledanija filma ove godine. Glasove za ovu sinhronizovanu animiranu avanturu su izmedju ostalih posudili:  Borko Perić, Mila Elegeović, Rene Bitorajac,  Renata Sabljak, Luka Peroš, Hrvoje Klobučar.

Termini projekcija “Malci 2D – Sinhronizovano” subotom i nedjeljom od: 10:30 i 12:30 sati

ekran1aa



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno