Najava dešavanja Servisne info

Osvježenje u klimatiziranim dvoranama Ekrana uz ” Piksele” i “Malce 3D”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od 23. do 29. jula Multiplex Ekran  vas poziva na bijeg od vrućina u klimatizirane kino dvorane
uz akcijsku komediju PIKSELI  i na zahtjev gledalaca titlovanu verziju hit komedije  MALCI 3D

„Pikseli“ ( Pixels)
Ovog ljeta štreberi postaju pravi heroji i spašavaju svijet u akcijskoj komediji PIKSELI koja u četvrtak dolazi i do naših kino dvorana.
Nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce. Kao klinci u 80-im godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner (Sandler), Will Cooper (James), Ludlow Lamonsoff (Gad) i Eddie „The Fire Blaster“ Plant (Dinklage) hiljadu puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu.

Termini projekcija svaki dan od: 15:00  i 19:30
Subotom i nedjeljom od: 11:00, 13:00, 15:00 i 19:30

Trailer filma „Pikseli“ na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=0CYMC5b8KLE

Malci 3D / sinhronizovano i titlovano /
Nakon potpune dominacije u prvom vikendu prikazivanja kada je animirana komedija “Minions”  sa lakoćom porazila konkurenciju te je u svom debiju od prodaje ulaznica za kino zaradila 115 miliona dolara, interes za popularnim „Malcima“ i dalje ne jenjava. Na zahtjev publike otvaramo i večernji termin prikazivanja u titlovanoj verziji u kojoj su glasove  između ostalih posudili Sandra Bullock, Jon Hamm i Michael Keaton.

Termini projekcija titlovane verzije svaki dan od: 20:30 sati
Trailer filma „MALCI“ na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=2ANnZb6ez3E

ekran najava 237



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno