Zabava

Svjetska predpremijera filma „Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela“ i porodična komedija „Aladin 2“ na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svjetska predpremijera filma „Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela“ i porodična komedija „Aladin 2“ na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica –

Aladin 2

Nakon što je oslobodio Bagdad od vladavine strašnog vezira Vizija, Aladinu je postalo dosadno u palati, a još nije bio siguran da li će pitati princezu da se uda za njega. Međutim, strašni diktator Šah Zaman dolazi u Palatu i najavljuje da je došao sa namjerom da preuzme grad i oženi princezu. Aladin nema izbora nego da pobjegne iz Palate. Pokušaće da oslobodi svog drevnog Duha i da se vrati da oslobodi grad i spasi svoju nevjestu.

Termini projekcija svaki dan od 17:00 sati

Subota i nedjelja: 12:30, 14:30 i 17:00 sati

Trailer filma “Aladin 2” možete pogledati na linku:

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela

Nakon što su nas 2016. godine oduševili filmom Čudesne zvijeri i gdje ih naći, slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, i studio Warner Bros. pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka. U novom nastavku Čudesnih zvijeri, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Čudesnih zvjeri prava filmska poslastica koja se nikako ne smije propustiti.

Svjetska predpremijera,  14. novembra od 20:00 sati

Trailer filma “ Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela” možete pogledati na linku:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno