Nesreće

Sviće – nesreća, napad ispred Metroa

Sviće
Sviće
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sviće – nesreća, napad ispred Metroa – U ulici Bulevar kralja Tvrtka I, ispred UO „Metro“, od strane nepoznatog lica izvršen je fizički napad na D.E. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

U mjestu Sviće, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Ford“, registarskih oznaka J28-M-914, kojim je upravljao H.S. iz Zenice, i pješak, malodobni S.A. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još 14 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je šest lica zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno