Rukomet

SVI NA RUKOMET: Čelik Junior u pohodu na novu pobjedu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
SVI NA RUKOMET: Čelik Junior u pohodu na novu pobjedu – Nakon izuzetnog starta u Prvoj ligi BiH, te efikasne serije od tri pobjede iz tri susreta, rukometaši ”Čelik Juniora” u subotu dočekuju ekipu rukometnog kluba ”Bosna 2” iz Visokog.
”U prvom kolu pala je ekipa RK Bosna Tešanj, u drugom kolu Kakanj uz veliku podršku navijača, u trećem kolu savladali smo i Lukavac, a sada je na red došla visočka Bosna. Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane, ljubitelja rukometa, ali i sporta općenito, da u subotu podrže našu ekipu sastavljenu od domaćeg kadra, te da zajedno proslavimo još jednu, četvrtu u nizu, pobjedu. Ulaz je, kao i uvijek do sada, SLOBODAN!” – kazali su iz ”Čelik Juniora”.
Utakmica četvrtog kola Prve lige BiH – grupa Sjever, između ekipa RK ”Čelik Junior” i RK ”Bosna 2” Visoko biće odigrana u SUBOTU (13.10.18.) u 17:30h – Sportska dvorana Bilmišće.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno