Rukomet

RK Čelik – igrač mjeseca septembra 2018. – Eldar Mehić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RK Čelik – igrač mjeseca septembra 2018. – Eldar Mehić – Igrač mjeseca u RK Čelik za septembar 2018. je lijevo krilo ELDAR MEHIĆ, rođen 30.04.1996. godine u Zenici. Visok je 186 cm, a težak 83 kilograma.

Bio je član reprezantativnih selekcija BiH U-17, U-19 i U-20. Student je Univerziteta u Zenici. Primjer igračima u svakom pogledu. U septembru je u četiri utakmice dao ukupno 41 gol, od čega na turniru u Lukavcu Premijerligašu RK Konjuhu iz Živinica 12, RK Lukavcu 14, te 15 golova u dvije prvenstvene utakmice Prve lige Federacije BiH (bivšim premijerligašima – RK Gradačcu 7, a RK Krajini u Cazinu 8 golova). Bilo bi golova još više da je Mehić imao stoodstotnu minutažu u svim utakmicama!
Eldar Mehić, lijevo krllo RK Čelika

”Izvrsno se osjećam u Zenici! Po drugi put sam u Čeliku i sretan sam zbog toga. RK Čelik je sjajan, odlično organizovan klub, gdje imamo izvanredne uslove za rad, uslove na kojima nam može pozavidjeti svaka premijerligaška, pa i evropska ekipa. Ovdje se tačno zna šta, ko, kako i kada radi! Uz sve to, mi igrači smo prava ”klapa”, ili kako to neki kažu ”raja”. Odlično se slažemo na terenu i van njega! Zadovoljsvo je i čast igrati za RK Čelik i boriti se za povratak u Premijer ligu BiH i Evropu gdje Čeliku i jeste mjesto!”, kaže mladi Eldar Mehić.

Zbog svojih igračkih i ljudskih kvaliteta, odličnog rada i odlično odigranih utakmica, ELDAR MEHIĆ je proglašen IGRAČEM MJESECA U RK ČELIKU! ČESTITAMO!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno