Info

Svečana promocija prvog Toastmasters International kluba u BIH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svečana promocija prvog Toastmasters International kluba u BiH – Zajedno sa udruženjima za promociju pozitivnog liderstva i razvoja „La Terra Nostra“ i „Leaders’ Tribe“, Toastmasters Sarajevo će upriličiti svečanu promociju kluba 09. maja 2018.godine, u prostorijama poduzetničkog centra Networks.

S obzirom na cilj i misiju kluba ni promocija neće ostati bez prikladne tematike, tako da posjetioci mogu očekivati četiri govornika iz poslovnih krugova Bosne i Hercegovine i Švicarske, koji će govoriti o značaju javnog nastupa za lidere.

Publika će imati priliku da poslije govora uputi pitanja i učestvuje u javnoj diskusiji na ovu temu „Master, Speaker, Leader – The life threatening skill of public speaking“.

Toastmasters International je svjetski lider iz oblasti razvoja komunikacijskih vještina i liderstva. Organizacija broji više od 352 000 članova širom svijeta, koji aktivno rade na poboljšanju svojih govornih i liderskih vještina. Toastmasters International je zastupljen u 141 zemlji i čini globalnu mrežu susreta, sve u cilju profesionalnog razvoja i povezivanja.

Svi zainteresovani su pozvani da prisustvuju svečanoj promociji uz prethodnu registraciju putem maila [email protected] zaključno sa 5.5.2018. godine. Broj učesnika je ograničen i zvanični jezik večeri je Engleski.

Među govornicima se nalaze Alma Palo Aličehić, Lesley Stephenson, Tim Birch, te Edin Mehić. Panel će moderirati Vernisa Rejhan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno