Info

Od sutra padavine u Bosni i Hercegovini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od sutra padavine u Bosni i Hercegovini – Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nekoliko narednih dana, a kako navode meteorolozi, već sutra nas očekuje promjena vremena u vidu kiše, pljuskova i grmljavine u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Slične vremenske prilike očekuju nas u petak i subotu: padavine uz temperature zraka do 25 stepeni Celzijusa.

četvrtak u Bosni i Hercegovini prijepodne se očekuje jače naoblačenje sa juga koje će usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu u cijeloj zemlji. Jače padavine u drugoj polovini dana. Najmanje padavina se prognozira za sjeveroistok Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 25°C.

petak preovladavat će pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Od sredine dana prema večernjim satima se očekuje i grmljavina. Padavine se ne prognoziraju na jugu zemlje. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 25°C.

subotu u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22°C, na jugu zemlje do 25°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

ba.n1info.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno