Info

Sve vise fića na cestama u BiH

Sve vise fića na cestama u BiH
Sve vise fića na cestama u BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sve vise fića na cestama u BiH- Na cestama širom BiH u posljednje vrijeme sve je više legendarnih „fića“. Sigurno da je glavni krivac za to salon firme Daily d.o.o. na Ciglanama, koja je ekskluzivni i ovlašteni trgovac brenda Fiat, i koji je već postao prepoznatljivo odredište svih ljubitelja sada već kultnog italijanskog dizajna kada su automobili u pitanju. Bunjo grupacija, čiji je Daily d.o.o. ogranak, najzaslužnija je za Fiatov veliki povratak u BiH.

– Fiat nije bio zastupljen u našoj zemlji nekoliko godina i ljudi su već pomalo počeli zaboravljati na njega. Od maja su njihova prepoznatljiva vozila ponovo na raspolaganju našim kupcima. Najprije smo počeli sa modelom „fiće“ u prostoru Triaba, a od sada radimo u salonu Daily d.o.o. na Ciglanama.

Važno je napomenuti da Bunjo za Fiat nudi i usluge servisiranja na Barama, kaže Anel Bunjo, voditelj Fiata za Bunjo grupaciju. Na lageru trenutno su dostupna 22 vozila, a neki poznati modeli italijanskog giganta već su se izdvojili i našli put do svojih novih vlasnika.

– Osim pojedinačnih kupaca ogroman interes za Fiat već su pokazale i neke velike kompanije.

Tako je nedavno „Cedevita“ kupila četiri vozila za našu zemlju, a četiri su otišla za ovu firmu u Hrvatskoj. Trenutno je najveća potražnja za modelom fiće i Pande, koji ima jako pristupačnu cijenu. Tipo je tek stigao na tržište, ima povoljnu cijenu za tu klasu i očekujemo dobru prodaju i ovog modela, govori Bunjo.

U narednom periodu firma će nastaviti sa promocijama i akcijama za pojedine modele, poput trenutne koju imaju sa Fiat Pandom, čija cijena je 16.666 KM na popustu.

– Naš cilj je povećati prodaju do kraja godine na količinu od 150 do 200 vozila sa dostavnim programom. Naš dostavni program je prepoznatljiv, a u njemu je brend Fiata lider na Starom kontinentu. Sada imamo Fiat Doblo pa ćemo dalje nastaviti u istom maniru, zaključuje voditelj Fiata za Bunjo grupaciju.

Napomenimo još da Daily d.o.o. ima zastupništva za FIAT, Alfa Romeo, Lanciju, Jeep, te za skutere Piaggio, a za kupce nudi petogodišnju garanciju za sve modele automobila.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno