Info

Susreti sa malezijskim dobavljačima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trgovinski ured Ambasade Malezije (MATRADE) obavijestio je Vanjskotrgovinsku komoru Bosne i Hercegovine da će se 9. International Trade Malezija -INTRADE 2015 održati u Kuala Lumpuru od 4. do 7. novembra 2015. godine.

U okviru manifestacije INTRADE 2015, Malezijska agencija za promociju izvoza će organizirati dolaznu misiju kupaca i tim povodom pozivaju sve kompanije članice VTK BiH da se 4. novembra 2015.godine u Kuala Lumpuru sastanu sa malezijskim proizvođačima i izvoznicima koji će izlagati na FACIT@INTRADE.

Ciljni sektor manifestacije je modna industrija i srodni proizvodi, i to:

a) Odjeća i modni dodaci;

b) Tekstil;

c) Obuća i nakit; i

d) Kozmetika i osobna njega.

Kompanije koje budu učestvovale u poslovnim susretima (kupci) imaju pravo na besplatan smještaj i prevoz sa aerodroma. Kupci dizajnirane odjeće imaju pravo na besplatan smještaj za 6 dana i 5 noći, dok kupci ostalih proizvoda imaju pravo na besplatan smještaj za 4 dana i 3 noći.

Sve zainteresovane kompanije mogu popuniti i dostaviti prijavni obrazac s jasnom naznakom o proizvodima/uslugama za koje su zainteresirani što je prije moguće a najkasnije do 2. oktobra 2015. godine uredu MATRADE-a na e- mail [email protected].

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno