Politika

Susret gradonačelnika Kasumovića sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je održan susret gradonačelnika Fuada Kasumovića s predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida Zenica, a delegaciju je predvodio Zakir Alispahić, predsjednik pomenutog udruženja. Glavne teme razgovora obuhvatile su neometano funkcionisanje udruženja i podršku koju Grad Zenica i Gradonačelnik pružaju ovoj važnoj kategoriji stanovništva.

Jedna od važnih tema susreta bili su utisci dvojice ovogodišnjih hodočasnika – hadžije Suvada Bure i hadžije Saliha Kozlića, koji su nedavno posjetili sveta mjesta Meku i Medinu.

Gradonačelnik Kasumović je tom prilikom istakao: “Gradska uprava preko svojih službi podržava rad ovog vrijednog udruženja, ali želim naglasiti i važnost podrške našim ratnim vojnim invalidima u širem kontekstu. Oni su se hrabro borili za odbranu naše slobode i to je nešto što nikada ne smijemo zaboraviti. Danas sam imao priliku da razgovaram s našim hadžijama, koje smo preko njihovog udruženja podržali. Sretan sam što smo imali priliku biti dio ovog vrijednog djela.”

Gradska uprava Zenica i Udruženje ratnih vojnih invalida Zenica redovno izdvajaju značajna sredstva za podršku raznim programima i projektima koji unapređuju položaj ove populacije stanovništva.

SAOPĆENJE ZA JAVNOSTStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno