Info

“Supermoći” nulte krvne grupe

Supermoći nulte krvne grupe
Supermoći nulte krvne grupe
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Supermoći” nulte krvne grupe- Osobe sa nultom krvnom grupom su posebne, ali ne samo zbog toga što njihovu krv mogu da prime svi, a oni isključivo nultu. Ta grupa čini „vlasnika“ drugačijim od ostalih, između ostalog, i zbog toga što je podložniji određenim infekcijama.

Pojedine karakteristike onih koji imaju takvu krv toliko su poželjne da neki stručnjaci, doduše u šali, kažu da je reč o supermoćima.
Kao „najbolji u prirodi“, ovi ljudi su rođeni lideri i lako se odlučuju na akciju na poslu, vitalni su, fokusirani, sposobni i uspešni.

U Japanu, nulta krvna grupa dovodi se u vezu sa određenim karakternim osobinama. Na razgovoru za posao, potencijalni zaposleni često treba da kaže koju krvnu grupu ima.

Osobe sa nultom grupom poslodavci vide kao sposobne, posvećene, pažljive, kao i da su u toku sa novinama. Vlada mišljenje i da su bolji i pametniji studenti od drugih.

Takva slika rezultat je činjenice da su njihovi preci bili odlični lovci sa većom šansom za preživljavanje zahvaljujući sposobnosti da procene uslove u okruženju.

Sa druge strane, manje su otporni na neke bolesti poput hipotiroidizma i drugih problema sa tiroidnom žlezdom, zatim, često imaju čir, kao i manjak joda.

To dalje vodi do drugih zdravstvenih problema, najčešće gojaznosti i zadržavanja vode u telu, ukazuju stručnjaci.

Anksioznost ih čini ponekad besnim, a često su hiperaktivni i indiskretni.

Loša ishrana, nedovoljna fizička aktivnost i druge loše navike čini ih bespomoćnim pred „lošim“ metaboličkim procesima, kao što je loša funkcija tiroidne žlezde i insulinska rezistencija i višak kilograma.

U poređenju sa onima koji imaju drugu krvnu grupu, pripadnici nulte često imaju povišenu količinu želudačne kiseline, zbog čega su skloniji čirevima i stomačnim problemima.

Trebalo bi da se drže podalje od kofeina i alkohola. Kofein može imati destruktivno dejstvo zbog toga što povećava nivo adrenalina, koji je već povišen kod osoba nulte grupe.

Savetuje im se da vežbaju tri do četiri puta nedeljno.

6yka.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno