Zabava

Sunday FunDay: Zbogom školo, dobrodošlo ljeto!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sunday FunDay
Zbogom školo, dobrodošlo ljeto!️☀️

I ove nedjelje, pripremili smo vam pregršt igrica za beskrajnu zabavu u ljetnoj bašti Ekrana:

Mega Tangram – djeca će imati priliku pokazati svoju kreativnost i logičke sposobnosti sastavljajući unaprijed zadane likove koristeći dijelove tangrama. Možda će otkriti svoje skrivene talente!

Igrica s bocama – ova igrica će zahtijevati spretnost i preciznost! Djeca će se morati pobrinuti da boce ostanu uspravne koristeći samo kukicu. Hoće li biti majstori u ovoj izazovnoj igri?

Pogodi konzervu – puno smijeha i zabave čeka nas s ovom igricom! Djeca će morati usmjeriti svoju preciznost i pogoditi konzervu lopticom. Ko će pokazati najveći talent za ciljanje?

Kutak za gradnju – naši najmlađi će moći testirati svoje građevinske vještine izrađujući najveće tornjeve od šarenih kocki. Tko će izgraditi najimpresivniju građevinu?

Sunday FunDay “Kids Menu”: Palačinak + sladoled, samo 3,00 KM!

Čekamo vas u nedjelju, 25. juna, u 13:00-15:00h, u bašti Family centra “Ekran” u Zenici, ne propustite “Sunday FunDay” – zabavu bez kraja!❤️‍‍‍



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno