Politika

Stranke demokratske akcije u Babinu i Brizniku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranke demokratske akcije u Babinu i Brizniku – Na  predizbornim skupovima Stranke demokratske akcije u Babinu i Brizniku održanim 14. septembra 2016. godine uvjerili smo se u opravdanost kampanje pod nazivom  „ZENICA u mom srcu“. Prisutni mještani ovih naselja vjeruju onome što vide i vjeruju u ljude iz Stranke demokratske akcije koji su Zenicu u proteklom periodu uistinu preporodili i koji Zenicu nose u srcu.

Na predizbornom skupu prisutnima su predstavljeni kandidati SDA za predstojeće lokalne izbore i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić. „Ovo je i moj grad, i vaš grad, i ako se mi nećemo ustati i boriti za njega, ne znam na koga se možemo osloniti“, naglasio je prilikom obraćanja, kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić, koji je prisutnima predstavio i prioritete iz izborne platforme.

Nosilac liste SDA, prof.dr. Spahija Kozlić, naglasio je da mu je čast biti na čelu tima ljudi koji vjeruju u ideju rahmetli Alije Izetbegovića i koji žele unaprijediti poslovni i svaki drugi ambijent u našem gradu.

Prisutnima su se obratili i predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić, te kandidati SDA sa područja Babina i Briznika, Amel Nezić i Amra Muslić, koji su poseban akcenat stavili na važnost izlaska na izbore i opredjeljenja za Stranku demokratske akcije kako bismo zajedno nastavili kontinuitet razvoja grada Zenice.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno